Gratis verzending

Binnen 24 uur verzonden

Altijd vers gebrand

Welkom bij Caffè Duo

Ontdek Onze Ambachtelijk Gebrande Koffiebonen

Welkom bij Caffè Duo, waar kwaliteit en ambacht samenkomen in elke kop koffie. Wij zijn een lokaal bedrijf gevestigd in het prachtige Malden, en we zijn gepassioneerd over het leveren van de allerbeste koffiebonen rechtstreeks bij u thuis. Onze missie is om uw koffie-ervaring te verrijken met verse, smaakvolle koffie van hoge kwaliteit.

Onze Koffiebonen

Onze koffiebonen worden met zorg geselecteerd uit de beste koffieregio’s over de hele wereld. Elk van onze bonen wordt vervolgens ambachtelijk gebrand wat resulteert in een unieke smaakervaring die u nergens anders zult vinden.

Of u nu houdt van een intense espresso, een romige cappuccino of een verkwikkende zwarte koffie, wij hebben de perfecte bonen voor u. Speciaal voor Nijmegen hebben wij de Santo Stefano met de bekende Sint Stevenstoren op ons etiket. Een 100% Arabica die u geproefd moet hebben.

 

Waarom Caffè Duo?

  • Versheid gegarandeerd: We branden onze koffiebonen in kleine batches, zodat u altijd kunt genieten van de meest verse koffie.
  • Lokale levering: Wij brengen onze koffie persoonlijk bij u thuis, omdat we geloven in het onderhouden van sterke banden met onze lokale gemeenschap.
  • Passie voor kwaliteit: Onze liefde voor koffie is terug te vinden in elk aspect van ons productieproces, van de selectie van de bonen tot aan de levering bij u thuis.

Proefpakket Bestellen

Benieuwd naar onze koffiebonen? Bestel dan nu ons proefpakket en ontdek uw nieuwe favoriete blend. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode “Nijmegen” en ontvang €5 korting op uw proefpakket.

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u vragen over onze koffiebonen of wilt u meer informatie over onze leveringsservice? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen.

Geniet van de perfecte kop koffie met Caffè Duo – waar passie en smaak samenkomen.