Geplaatst op

2017 Introductie nieuwe site Caffè Duo

Caffè Duo heeft een compleet nieuwe site laten maken die voldoet aan de specificaties van deze tijd. Dat betekent dat u nu ook op uw tablet of mobiele telefoon nog makkelijker heerlijke koffie voor thuis of op het werk kan bestellen.

2016 Introductie van O-Gust koffiecups

Caffè Duo heeft speciaal voor de echte koffieliefhebber een nieuwe koffielijn ontwikkeld: O-Gust. Met de koffiecups van O-Gust creëer je op ieder moment van de dag in een handomdraai de lekkerste koffiespecialiteiten. Het O-Gust assortiment bestaat uit de vijf populairste koffievarianten van dit moment: Lungo, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato en Café au Lait. Zo kan iedereen thuis genieten van zijn of haar favoriete koffievariant. Kies je voor een volromige Latte Macchiato of toch liever voor een straffe Espresso? Bestel alle smaken en ontdek jouw favoriet!

De O-Gust koffiecups zijn speciaal ontwikkeld voor Dolce Gusto® koffiesystemen.

https://www.caffeduo.nl/product-categorie/o-gust/ 

 

2016 Caffè Duo introduceert eigen YouTube kanaal

Met het opzetten van een eigen YouTube kanaal willen wij u meer gaan informeren.
https://www.youtube.com/channel/UCNnWSrVNcTNzF8iI7jaqhWQ

 

2015 Ontkalkingstabletten en reinigingstabletten koopt u nu ook bij Caffè Duo  

Diverse klanten hebben ons gevraagd of wij ook onderhoudsproducten voor hun volautomaat kunnen aanbieden. Hierop hebben wij onze eigen ontkalkingstabletten en reinigingstabletten geintroduceerd.

https://www.caffeduo.nl/product-categorie/onderhoud/

 

2015 Introductie van CD Coffee

CD Coffee is onze nieuwe gemalen koffielijn.
https://www.caffeduo.nl/product-categorie/gemalen-koffie/

 

2012 Koekjesvoordeel bij bestelling van 6 kilo blijft

Wegens de vele positieve reacties van onze klanten hebben wij besloten dat de koekjesvoordeelactie standaard wordt. Bij een bestelling van een volle doos van 6 kilo koffiebonen krijgt u van ons nu altijd 2 zakjes amarettini gratis.